Winnen

Bij Yoga International kun je echt van alles winnen: Leuke yogavakanties, yogaweekenden, yogamatten, yogatops en andere yogakleding, zelfs hele outfits! Maar ook: workshops, raw-food pakketten, voedingssupplementen, cd’s, oogkussens. Kortom te veel om op te noemen!

Hieronder lees je alles over de winacties.

Tastea
Deze win actie loopt tot 20 november 2017

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! Samen met Chinese kruidengeneeskundige en theesommeliers heeft Tastea een scala aan heilzame en bovenal lekkere theeën ontwikkeld.

Miss W
Deze win actie loopt tot 20 november 2017

Met het Franse, biologische make-up merk Miss W krijgt beauty & brains een geheel nieuwe betekenis.

Maza
Deze win actie loopt tot 20 november 2017

Maza maakt heerlijke mediterrane specialiteiten, o.a. verse hoemoes, falafel en groentespreads.

Lisa goes Vegan
Deze win actie loopt tot 20 november 2017

Lisa goes Vegan staat vol met uitgebreide informatie, praktische tips, handige lijstjes en meer dan 80 easy vegan recepten!

Mala Spirit
Deze win actie loopt tot 20 november 2017

De Hindoes ontdekten duizenden jaren geleden al de kracht van de Rudraksha’s. Ze schenken de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten.

Yoga Business Event
Deze win actie loopt tot 20 september 2017

Ben je Yogadocent en wil je er graag je beroep van maken of heb je al een yogastudio en zoek je gelijk gestemde? Tijdens het Yoga Business Event gaan we samen met andere yogadocenten uit Nederland en België staan voor elkaar en voor verbinding.

Flowee meditatiekussen
Deze win actie loopt tot 18 september 2017

Maak jouw zenmoment helemaal af met een meditatiekussen van Flowee. Deze zorgt namelijk voor de perfecte ondersteuning voor bij een meditatie of yogaoefening en is tevens een eyecatcher in elk interieur! De kussens zijn gevuld met boekweit kaf waardoor ze makkelijk vormen naar elk figuur. Ook is de buitenhoes erg makkelijk te verwijderen waardoor je deze makkelijk kan wassen. De kussens van Flowee zijn in diverse modellen en kleuren te verkrijgen. Flowee heeft diverse producten op het gebied van relaxen, yoga en meditatie.

Kneipp Beauty Geheim bodycrème
Deze win actie loopt tot 18 september 2017

Ruiken, smeren, voelen en nog een keer proberen…? De nieuwe Kneipp Beauty Geheim bodycrème is verslavend lekker en laat je wegdromen naar een luxe wellnessspa. Kneipp selecteerde vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën en combineerde deze met intensief voedende bestanddelen voor deze rijke bodycrème. Een cadeautje voor je huid. Ontdek het zelf en geniet van de betoverende luxe geur. Kneipp Beauty Geheim is een range van producten die de huid verzorgt, voedt en hydrateert.

Gaiam Dry-Grip Yogamat
Deze win actie loopt tot 18 september 2017

Deze yogamat zorgt voor een zorgeloze yogasessie en is speciaal door yogi’s voor yogi’s gemaakt. De mat is net even wat langer en breder dan de standaard yogamatten en heeft een speciale toplaag waardoor vocht makkelijk wordt afgevoerd. Het bevat een super antisliplaag die meer grip levert naarmate de temperatuur hoger wordt. Een perfecte yogamat voor bikram yoga dus. De mat is rubbervrij en ideaal voor degenen die gevoelig zijn voor latex. Bij de productie zijn de zes meest schadelijke weekmakers die er zijn, achterwege gelaten.

zonnebrandpakket
Deze win actie loopt tot 18 september 2017

Klaar voor de zomer? ALPANOVA SUN maakt het mogelijk om voor jezelf, je omgeving en de aarde tegelijk te zorgen en ook van de zon te genieten. De producten zijn gemaakt van 100% minerale filters (geen witte waas), veilig voor oceaan en rif, waterproof. Verkrijgbaar via gewoonlekkerpuurshop.nl Wij verloten 2 pakketten zonbescherming: een zonnebrand naar keuze & aftersun.

Pagina's