Home » Reportage
Yoga reis Costa Rica

Spectaculaire Yoga Rondreis Costa Rica

Costa Rica, het land zonder legers, dat met zogenoemde witte grenzen in het zuiden aan Panama grenst, in het Noorden aan Nicaragua en dat met zijn zeer stabiele politieke klimaat, de bijzonder vriendelijke bevolking en de overweldigende natuur, met recht een veilige, prachtige vakantiebestemming genoemd mag worden.

Hier gaat de heel bijzondere yogarondreis naar toe. Een tweeweekse ontdekkingsreis door overweldigende natuur, met dagelijkse yogalessen. Leer de jungle kennen, relax op Caribische stranden en (her)ontdek jezelf. We nodigen je graag uit om de gehele reisbeschrijving van dag tot dag hier te lezen.

Yoga op Costa Rica: find Edventure, find yourself! 

Een rondreis van twee weken langs de Caribische kust en door het noorden van Costa Rica. Verblijf op verschillende locaties, zoals in tenten in de Jungle, maar ook in luxe lodges midden in het regenwoud. Inclusief spectaculaire en bijzondere excursies, alle maaltijden en overnachtingen, dagelijks 2x een yogales, vervoer met privé busje, retourvlucht en transfer, Nederlands, Engels en Spaanstalige reisbegeleiding en eigen yogadocent.

Omdat de reis samengesteld is door Nederlanders die in Costa Rica wonen, kom je op de mooiste en meest bijzondere plekken! Kleinschalige accommodaties dus, op plekken die voor grote reisorganisaties onbekend zijn. Je eigen Nederlandse yogadocente reist met je mee! Lees de reisdetails hier  of bekijk het korte filmpje over de reis in 2016.

Island yoga - Costa Rica

Meer inspiratie