yoga-schrijfweek OP ADEM

yoga-schrijfweek OP ADEM

In en om Les Ateliers de Viller is het stil en ruim. Hier organiseren Marion en Esther hun yoga-schrijfweken OP ADEM. De tijd golft er als het landschap. Via de ontspanning van yoga boren deelnemers hun eigen bronnen aan om van binnen uit te schrijven.
In augustus is de zon al een heel eind voorbij het hoogste punt. De schaduwen worden langer. Wat ligt er buiten het zicht te rijpen, welk oogst is er binnen handbereik? Misschien zit er al een zweem van najaar in de zomerlucht. Wat mag hier achterblijven om ruimte te maken voor nieuwe energie?

We beginnen elke dag met een yogales en na het ontbijt gaan we schrijven aan de hand van kleine, concrete, grote en vrije schrijfopdrachten. Met de prachtige tuin tot onze beschikking zijn we zoveel mogelijk buiten.
Na de lunch ligt de middag open. In de omgeving van het huis kun je heerlijk wandelen, luieren in huis of tuin, verder schrijven, vragen stellen of je onder handen laten nemen voor een ontspanningsmassage. ’s Avonds wordt er met liefde voor je gekookt en voor de maaltijd geven we elkaar een inkijkje in wat we die dag hebben geschreven.

Ervaring of voorkennis is niet nodig.

waar Les Ateliers de Viller, Frankrijk
voor max. 12 deelnemers
prijs € 495,- inclusief workshops, overnachtingen en maaltijden
aankomst zondag aan het eind van de middag
vertrek zaterdag na het ontbijt
vervoer carpoolen is het handigst (wordt centraal geregeld)

Datum: 

19 - 25 aug '18

Organisator: 

Marion Steur

Plaats: 

Noord-Frankrijk