Vrouwen weekend Yoga, Meditatie & massage

Vrouwen retraite Yoga, meditatie & massage

Ontspanningsretraite Vrouwen weekend:

VROUWELIJK VUUR - Marian Hoiting
SACRED FEMINIE - Dieke Bikker
LOMI LOMI MASSAGE CURSUS - Lotte kaptijn

Met bio-vega food, sauna's, hottub, zwembad in prachtige grote tuin, massage en/of coaching en lekker wandelen op het strand.
Prijzen: vanaf € 250 tent/groepszaal tot € 370/395 1p-kamer

Je volgt één programma in besloten groep en als 'extra' zijn er open lesen van andere docenten. Het motto: alles mag, niets moet!

VROUWELIJK VUUR - Marian Hoiting
http://www.fitbodymind.nl/vrouwen-vuur-weekend-retreat
Een retraite voor vrouwen waarin je uitgenodigd wordt om vanuit jouw vrouw en hart aanwezig te zijn. Je komt op een diepere laag in contact met jezelf en in contact met andere vrouwen. Er wordt gewerkt met een combinatie van theorie, verhalen, metaforen en gedichten. Met oefeningen vanuit NLP, lichaamswerk en systemisch werk.

SACRED FEMINIE - Dieke Bikker
http://www.fitbodymind.nl/vrouwen-retreat-weekend-dieke
Het Sacred Feminine weekend gaat over het ontdekken van je lichaam als ‘sacred space’ en hoe het diep voelen van je lichaam toegang geeft tot je wezen. Als je in staat bent je lichaam te voelen, ‘aanwezig’ te zijn in je lichaam, dan kun je contact maken met je kracht, je passie, maar ook voelen wat niet goed voor je is en wat je grenzen zijn. Je bent dus meer ‘één’ met jezelf.
Verbinden met deze gebieden van het lichaam doen we dmv yoga, dans, meditatie, zang en aanraking (massage).

LOMI LOMI MASSAGE CURSUS - Lotte kaptijn
http://www.fitbodymind.nl/lomi-lomi-massage-cursus-weekend
Om je gedachten tot stilstand te laten komen en spanningen uit je lichaam te laten stromen is Lomi Lomi Massage een fijne ingang. Een paar dagen weg uit de drukte en het “moeten” om op een heerlijke manier weer helemaal bij jezelf te komen. ​

Datum: 

1 - 3 dec '17

Organisator: 

Fit body & mind

Plaats: 

Noordgouwe