Unieke Kenia spirituele reis met Safari van 31 okt - 12 nov

Unieke Kenia spirituele reis met Safari

Ben jij op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid? Dat ga je ervaren in deze overweldigende reis, te midden van wilde dieren, de natuur en de serene rust van de locatie. Vrijheid en ruimte voor je ontwikkeling, je hart en je verlangens om uiteindelijk vrij te zijn.

Deze reis geeft avontuur! Geniet mee van een 3 daagse safari, een fantastisch coaching programma en een 8 daags verblijf in een top locatie aan de Indische Oceaan. Leer loslaten door floating in the mangrove en verwelkom het nieuwe in je leven. Mediteren in de wildernis brengt je in het hier en nu.

Watamu Treehouse, een beleving op zich

Je verblijft in het Watamu Treehouse in Kenia, geselecteerd in 2014 als een van Kenya Airways Msafiri Magazines "100 meest onvergetelijke ervaringen" wereldwijd. Watamu Treehouse is gelegen op een van de mooiste stukjes van Watamu strand en is gebouwd hoog in de bomen, heeft een unieke architectuur en biedt een 360-gradenpanorama. Geniet van de aapjes die boven het zwembad spelen in hangende takken, je dagelijkse cocosnoot smoothie in 1 van de mooiste zalen ooit.
Meer info op de website van Spirituele Vakantie Reizen.

Datum: 

31 okt - 12 nov '17

Organisator: 

Spirituele Vakantie Reizen

Plaats: 

Watamu - Kenia